Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

καλοκαιρινές προτάσεις | χειροποίητα κοσμήματα

Σιγά – σιγά μας αποχαιρετά ο Ιούνης. Πολλοί από εσάς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις διακοπές τους και ορισμένοι τυχεροί βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους. Επηρεασμένοι από αυτό το mood, διακοσμήσαμε την βιτρίνα ανάλογα, περιμένοντας και εμείς την σειρά μας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές.




Η βιτρίνα του Jasmine Art στο Χαϊδάρι είναι πλούσια σε προτάσεις από καλοκαιρινά κοσμήματα με έμφαση στα χρώματα της θάλασσας – τιρκουάζ και κόκκινο κοράλλι – αλλά όχι μόνο αυτά. Μια σειρά από όμορφα χειροποίητα σκουλαρίκια διακοσμούν τη βιτρίνα με τα εμπνευσμένα τους σχέδια.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Αντιστεκόμαστε στην κρίση με έξυπνες ιδέες

Αν δυσκολευόμαστε να αγοράσουμε καλοκαιρινά κοσμήματα για το λαιμό και το χέρι, μπορούμε το ίδιο κόσμημα να το χρησιμοποιήσουμε ορισμένες φορές ως κολιέ και άλλες ως βραχιόλι.






Δείχνει εξίσου ωραίο στο λαιμό όσο και στον καρπό αφού φέτος η μόδα επιτάσσει να γεμίζει το χέρι μας από κοσμήματα.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Καλοκαίρι 2010 Κόσμημα


Επιτέλους έφτασε το καλοκαίρι, ας το χαρούμε! όλες μας θέλουμε να δείχνουμε κομψές και όμορφες ώστε να εντυπωσιάζουμε τους γύρω μας. Έτσι δίνουμε προσοχή στις επιλογές μας τόσο στα ρούχα, όσο και στα κοσμήματα μας. Εμπνευσμένη και εγώ από το καλοκαίρι, τη θάλασσα και τη φύση, δημιούργησα κοσμήματα που θα αναδείξουν την ομορφιά σας
και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε.


εδώ βλέπετε ένα μοντέρνο βραχιόλι φτιαγμένο από δέρμα, μεταλλικά στοιχεία και φυσικά κοράλλι και τιρκουάζ.

εδώ βλέπετε ένα καλοκαιρινό κολιέ με στοιχεία της θάλασσας: κοράλλι και μεταλλικό ψαράκι

Περισσότερα νέα καλοκαιρινά σχέδια μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου http://kosmimata.skroutzstore.gr/ ή να περάσετε από το κατάστημα Ηπείρου 3, Χαϊδάρι για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας κόσμημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κανάλια επικοινωνίας μας (facebook, youtube, eshop) μπορείτε να επισκέφτεστε την σελίδα: http://www.jasmineart.gr/