Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΔΩΡΑ για τις γιορτές

| γιορτινά δώρα, γούρια, πρωτοχρονιάτικα στεφάνια, μπρελόκ, διακοσμητικά με κανέλες |


Στο JasmineART, Εβρου 11 Αιγάλεω (κοντά στο Μετρό Αγία Μαρίνα) (δείτε τη διεύθυνση εδώ στο χάρτη) μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δώρα για να χαρήσετε στους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να αποκτήσετε για τον εαυτό σας!

Θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα δια χειρός Γιασεμής, γούρια για το νέο έτος, στεφάνια από φυσικά υλικά για διακόσμηση εσωτερικού χώρου, πρωτοχρονιάτικα στεφάνια, δώρα για τις γιορτές και επιλεγμένα αντικείμενα διακόσμησης.

Αν δεν είστε κοντά ή αν δεν έχετε τον χρόνο, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το eshop μουhttp://www.jasmineart.gr που μπορείτε να αγοράσετε γιορτινά ΔΩΡΑ για εσάς ή για τους φίλους σας με αποστολή στη διεύθυνσή τους ή τη δική σας και πληρωμή με αντικαταβολή ή με paypal. Η παράδοση (σε όλη τη χώρα) γίνεται εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας online. Απλά πατήστε προσθήκη στο καλάθι για το προϊόν που θέλετε και στη συνέχεια επιλέγετε από το τέλος του μενού προϊόντων που βρίσκεται δεξιά σε κάθε σελίδα  ολοκλήρωση της παραγγελίας συμπληρώνοντας στη συνέχεια τα στοιχεία αποστολής όταν αυτά σας ζητηθούν. 

Για γούρια πατήστε εδώ
Για διακοσμητικά στεφάνια πατήστε εδώ
Για κοσμήματα πατήστε εδώ     

Σας εύχομαι καλές γιορτές!

Φιλικά,
Γιασεμή

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΓΟΥΡΙ ΚΟΣΜΗΜΑ LINKS

Γούρι Κόσμημα, Ασημένια Γούρια – Κοσμήματα

Εκτός από τα διακοσμητικά γούρια που σας παρουσίασα από τις σελίδες του blog, στο JasmineART θα βρείτε και ασημένια γούρια – κοσμήματα.


Το ασημένιο γούρι μπορεί να γίνει το φυλαχτό σας για το νέο έτος που δεν θα αποχωριστείτε ποτέ. Με πολλά ασημένια στοιχεία και κομψά σχέδια όπως νεράιδες, αστέρια, καρδούλες, στέμμα σίγουρα θα βρείτε το αγαπημένο σας!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΟΥΡΙΑ:
Για Γούρια
Για αγορά γούρια σπιτιού 
Για οικονομικά γούρια
Για διακοσμητικά γούρια (1)
Για διακοσμητικά γούρια (2)
Για διακοσμητικά γούρια (3)
Για χειροποίητα πρωτοχρονιάτικα στεφάνια
Για γούρια χονδρική
Για να αγοράσετε online