Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κόσμημα Γάμου


Το κόσμημα του γάμου...
Αν και ορισμένες νύφες δεν δίνουν σημασία στο κόσμημα που θα φορέσουν την μεγάλη ημέρα του γάμου τους, ωστόσο για τις περισσότερες αποτελεί βασικότατο αξεσουάρ και ολοκληρώνει το νυφικό ντύσιμο.                           
                                                                        
Το κόσμημα γάμου αποτελεί το διακριτικό γνώρισμα στο προσωπικό στυλ και γούστο της νύφης, που της επιτρέπει κατά την είσοδό της στην εκκλησία να κερδίσει το ενδιαφέρον των καλεσμένων και να προκαλέσει αίσθηση. Είναι το θεμελιώδες στοιχείο που αναζητά κανείς, για να θαυμάσει την θαμπωτική λάμψη της νύφης. 

Για αυτό, το κόσμημα του γάμου που θα επιλέξει η νύφη, έλκει σαν τον μαγνήτη τα βλέμματα όλων και είναι από τα πρώτα στοιχεία που εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους, γεγονός που κάνει όλες τις γυναίκες να αναζητούν στην γαμήλια τελετή την πολυτέλεια και το glamour.

Οι σημερινές νύφες έχουν περισσότερες επιλογές από ότι στο παρελθόν για το κόσμημα που θα επιλέξουν για τον γάμο τους. Φανταστείτε, γυαλισμένο ασήμι να ακτινοβολεί ή τη ζεστασιά του χρυσού, τις ντελικάτες πέρλες και το ζωηρό χρώμα από τα κρύσταλλα Swarovski.

Όπως και να έχει, η επιλογή του κοσμήματος από την νύφη αποτελεί πραγματική ιεροτελεστία, καθώς θα πρέπει να επιλέξει το τέλειο κολιέ, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ένα υπέροχο βραχιόλι για εκείνη την ημέρα, την ημέρα του γάμου της, που θα μείνει χαραγμένη ως ξεχωριστή στην μνήμη των φίλων και των γνωστών.

Η νύφη ήταν πεντάμορφη και μάγος ο γαμπρός – Κωστής Παλαμάς


Κοσμήματα Γάμου JasmineART | Ηπείρου 3, Χαϊδάρι | 6906058555